Where's my wather

Where's my wather er et spill på AppStore. Meningen med spillet er og gi krokkodillen swampy badevann. Det høres kansje litt dumt ut men det er syyyyykt gøy. Spillet ligger på førsteplass på AppStore.

Spillet er ett 2D spill vor hele brettet er fylt med jord. I hulrom er det vann. Din oppgave er og føre vannet til svampys badekar. Du fører vannet med og grave du graver med og dra fingeren over der det er jord.
Det er selvsagt mer en bare vann og jord det er:
? gift (en lilla væske som kan drepe planter. Hvis swampy får det i badekaret må du starte på nytt.)
? planter ( grønne vekster som trekker til seg vann. Hvis det blir truffet av gift visner og forsvinner de. Hvis det blir truffet av syre blir det til Stein.)
? syre ( grønn væske som "graver" i jord. Hvis det treffer planter blir planten til Stein. Kommer syre oppi svampys badekar må du starte på nytt.)
? rør (samler opp vann og skyter det ut der røret ender. Røret går bare en vei. Det kan forandre væsker f.eks vann til syre, gift til damp o.s.v
? damp ( vann som har truffet glødene kull og fordampet. Det må treffe is for og bli vann igjen. Er det damp i en ballong svever/flyr ballongen.)
? glødende kull (får vann og gift til og fordampe når det treffer is blir det vann igjen. Gift som damper og treffer is blir også vann.)
? is( får damp til og bli vann.)
? ballong (kan fylles med alle slags væsker. Sprekker hvis du trykker på den. Sprekker av Torner og is. Kan rulle oppå planter.)
? Torner (får ballonger til og sprekke.)
? bade ender ( ender plasert rundt i banen. Det er bare tre på en bane. Hvis vann kommer på en and får du den. Og samle mange ender er et "ekstra oppdrag" på spillet.)

Spillet er laget av Disney bildene er hentet fra AppStore.
Jeg gir spillet 10 av 10 mulige poeng.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivi

sivi

12, Marnardal

Kategorier

Arkiv

hits